19,9032,90

Dani Markova

DIVJI PLES V OBJEMU BELIH MIšI


Število strani:
Format: A5
Trda vezava: ISBN 978-961-246-

AKCIJA velja za 3 trdo vezana izvoda in traja od 5.11.2022 do 31.12.2023, oz. do prodaje 3 trdo vezana izvoda. Akcijski popust je 80%, cena s popustom je 6,58 €.

Poštnino za Slovenijo plača pošiljatelj.
– Knjiga se tiska po naročilu in po prejetem plačilu, zato je lahko rok dostave do 14 delovnih dni.

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

DIVJI PLES V OBJEMU BELIH MIšI

Akter te zgodbe je lahko vsakdo od nas – jaz, ti, ona, on… Vse se začne lepo, potem pa nas življenje prizadane. Prizadetost nam zamegli čutila in začnemo govoriti tisto, česar sicer ne bi. Naše nerazsodno govorjenje pa lahko zarije svoje ostre kremplje v srce nedolžne osebe. Zlasti otroka. Potem stiska in stiska prizadeto srce, ki se zateka k iskanju nekih ‘zdravil’, ki bi mu lahko pomagalo preživeti. Ker je uživanje alkohola legalno in je večina ljudi tolerantna do uživanja alkohola, tudi ko gre za najstnike, pa tudi bolj poceni je od drugih drog, se prizadeto srce oprime alkohola, kot rešilne bilke za svoje težave. A bolečega srca ne pozdravi kozarec vina – lahko ga le človeška toplina. Ko se prizadeta oseba tega zave in se hoče sama znebiti krempljev alkohola, začne abstinirati in se tako lahko hitro znajde v objemu belih miši, ki začno z njo plesati svoj divji ples.

To je zgodba o Maji – padlem angelu, ki se je zlomljenih kril znašel v umazani in smrdljivi mlakuži, zaradi nerazsodno izrečenih besed njenih staršev ob ločitvi. Maja se ni prepustila smrdljivemu blatu, da jo požre. Hrabro se je borila z njim, a z neprimernimi sredstvi, dokler ni srečala Janeza, ki jo je potegnil iz blata, jo očedil, ji pozdravil krila in odpeljal v deželo pravljičnih sanj. Potem sta tudi njena starša ugotovila, da sta se ves čas globoko ljubila, pa sta znova stopila pred oltar. Ljubezen je zmagala in odgnala bolečino vseh na konec vesolja, kajti edino ljubezen to zmore. Kdor ljubi, ne potrebuje nobene droge.

Nekaj strani za pokušino:

(v pripravi)

Dodatne informacije

Dani Markova, MIŠI

mehka vezava (broširana), trda vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.