32,90

Dani Markova

ZMAGA USODE

Format: A5
Trda vezava, zvezek 1; Št strani 188
ISBN 978-961-07-0803-2
Trda vezava, zvezek 2; Št. strani 196
ISBN 978-961-95563-0-6

AKCIJA velja za 3 trdo vezana izvoda in traja od 5.11.2022 do 31.12.2023, oz. do prodaje 3 trdo vezana izvoda. Akcijski popust je 80%, cena s popustom je 6,58 €.

Poštnino za Slovenijo plača pošiljatelj.
– Knjiga se tiska po naročilu in po prejetem plačilu, zato je lahko rok dostave do 14 delovnih dni.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

ZMAGA USODE

To je zgodba o usodi Medeje Fidelije Zorjan, avtohtoni pristni Dolenjki, v katere življenje je vmešalo svoje grde skrivenčene in pohabljene krempljaste prste Zlo, a ga je Usoda na koncu le premagala in končala kot zmagovalka. Usoda je zmagala in ponovno sestavila dva ne sestavljiva konca. Če je nečesa konec, je pač konec in dveh koncev nečesa končanega ni možno sestaviti. Vsaj tako pravi logika.
Res ne? Kaj pa, če Usodi to uspe? Kaj pa, če Usoda to zmore?
Medejina mama Marjeta je bila noseča, ko je njen mož Milan sledil klicu domovine, da jo reši okupatorja. Vsi moški člani ožje in širše družine Zorjan so se priključili boju proti okupatorju.
Medeja je rasla v družini, ki je idealizirala partizane in NOB. Nekega dne je na šolskem dvorišču spoznala Andreja – fanta, ki se je držal sam zase in je s tem pritegnil njeno pozornost. Navezala sta se eden na drugega, ali ju je Usoda spravila skupaj? Usoda, ki le ni držala vseh niti v svojih rokah, kajti je bil Andrej potomec domobrancev …

 

Nekaj strani za pokušino:

Dodatne informacije

D. Markova, Zmaga usode SLV

Trda vezava, zvezek 1, Trda vezava, zvezek 2