28,9036,90

Neville Goddard

6. knjiga: SVOBODA ZA VSE

7. knjiga: MOLITEV – UMETNOST VEROVANJA

8. knjiga: IZVEN TEGA SVETA


Število strani: 176; Format A5
Mehka vezava:  ISBN 978-961-95986-1-0


  • – Poštnino plača pošiljatelj!
    – Knjiga se tiska po naročilu in po prejetem plačilu, zato je lahko rok dostave do 14 delovnih dni.

Opis

KNJIŽNA ZBIRKA “NEVILLE” – 10 knjig v petih zvezkih

Modrost in uporabni napotki enega najpomembnejših duhovnih učiteljev našega časa Nevilla Goddarda o moči domišljijskega upodabljanja.

ZVEZEK 4 vsebuje knjige:

SVOBODA ZA VSE

Želje so stanja zavesti, ki se poskušajo utelesiti. Toliko časa vtiskujte v sebe dejstvo, da ste, kar želite biti, dokler se vaš um ne umiri v prepričanju, da je res tako. Živeti v tem trdnem stanju uma, živeti v zavedanju, da zdaj ste to, kar ste si prej le želeli biti, je ptica v letu, osvobojena preteklih omejitev, ki leti naprej k utelešenju vaše želje.

MOLITEV – UMETNOST VEROVANJA

Molitev je umetnost in zahteva vajo. Prvi pogoj je nadzorovanje domišljije. Paradiranje in jalovo ponavljanje sta molitvi tuja. Domišljija in vera sta edini umski sposobnosti, ki sta potrebni, da bi ustvarili objektivne okoliščine. Obredje, ki se običajno uporablja pri molitvi, je le praznoverje in so si ga izmislili, da bi molitvi vdahnilo svečanost.

IZVEN TEGA SVETA

Štiridimenzijsko razmišljanje. Ko prodremo skozi tančico čutnega sveta, vstopimo v novo razsežnost. Onstran opredmetenega tridimenzijskega sveta obstaja razsežnostno večji prostor – svet četrte dimenzije. Zavestno vstopanje v ta svet in upodabljanje želenih ciljev lahko sproži ustrezno spremembo v naših okoliščinah ali stanjih.

Nekaj strani za pokušino:

Dodatne informacije

N. Goddard - SVOBODA ZA VSE

mehka vezava, trda vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.