24,0032,00

Branka Hubman

DVOM


Število strani: 230; Format A5
Trda vezava: ISBN 978-961-93242-0-2
Mehka vezava: ISBN 978-961-93242-1-3

Poštnino za Slovenijo plača pošiljatelj.
– Knjiga se tiska po naročilu in po prejetem plačilu, zato je lahko rok dostave do 14 delovnih dni.

 

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaki: ,

Opis

DVOM

Ob vsem, kar me je doletelo zadnje čase, bi po lastni presoji izpadla precej naivno in neodgovorno, če se vsaj enkrat ne bi vprašala: ,Mi res nekdo streže po življenju?” Toda tudi, če bi bil odgovor pritrdilen, ne bi mogla razumeti, kaj bi lahko nekoga navedlo k takšnemu ravnanju in zakaj sem bila ravno jaz žrtev, saj vendar nikomur ne želim nič žalega? Toda mar se slabe reči ne dogajajo tudi dobrim ljudem?Kaj bi lahko imela Manca skupnega z vsem tem kar se mi je dogajalo?
Sem res dovolj poštena do sebe in nato še do nje? Se niže neštetokrat izkazala za dobro, zaupanja vredno osebo Le, že, toda dobri ljudje se lahko tudi izneverijo in spridijo.

Branka Hubman (rojena 10. 3. 1965 v Celju, po poklicu poslovni sekretar, po srcu pa prava umetnica) živi in ustvarja v Litiji. Je ponosna mama dveh hčera in če bi jo kdorkoli vprašal kaj njej predstavlja najdragocenejšo naložbo za življenje bi brez dlake na jeziku rekla, da sta to Manja in Eva. Kot mnogo odgovornih in predanih staršev, se tudi, ona zaveda, da so tako čas, kot tudi razmere v današnjem hitrem potrošniškem svetu, vse Vrednote, ki so nekdaj predstavljale temeljni kamen družbe, počasi tonejov pozabo, zato si prizadeva, da s svojimi sodobnimi poučnimi zgodbami, vsaj majhen delček k mozaiku bolj prijaznega sveta. Ne ustvarja pa zgolj le za otroke, piše tudi romane za odrasle. Rada ima tudi prozo, spisanih ima mnogo pesmi, katere namerava nekoč izdati. Pri srcu pa ji je tudi igralstvo, v slednjem se je pred leti že preizkusila in pravi, da bi še z veseljem kdaj ponovila.


Nekaj strani za pokušino:

Dodatne informacije

B.Hubman, Dvom

mehka vezava, trda vezava