26,9033,00

Vladimir Gruden


Priročnik za zdrav življenski slog

AVTOGENI TRENING

Avtogeni trening je najbolj uporabljena tehnika sproščanja. Preverjena je na več sto tisočih zadovoljnih vaditeljev in sprejela jo je tudi službena medicinska znanost.

Vadi se enostavno, pomaga pa pri preventivi in zdravljenju skoraj vseh duševnih motenj. Pomaga tudi v ustvarjalnem procesu in nima praktično nobenih kontraindikacij.

Za vadenje avtogenega treninga je najprej potrebna odločitev. Le-ta je rezultat ljubezni do samega sebe in potrebe po izboljšanju kvalitiete lastnega življenja, kar vpliva tudi na srečnejše življenje naše ookolice.

Z rednim vadenjem avtogenega treninga postaja naše življenje bogatejše in stabilnejše, problemi pa se rešujejo z lahkoto.

Prof.dr. VLADIMIR GRUDEN

Rojen leta 1939 v Osjeku, je profesor medicinske psihologije na Medicinski fakulteti vseučilišča v Zagrebu.

Kot psihoterapevt je psihodinamično in psihoanalitično orientiran. V svojo zdravniško prakso uvaja poleg medicinskih tudi filozofsko-religiozna življenjska spoznanja. Z javnimi nastopi in z delom z ljudmi deluje tudi preventivno, izboljšujoč življenjsko kvaliteto ljudi. Je avtor okoli desetih strokovnih in strokovno popularnih knjig.


Podrobnosti o izdelku:

Število strani: 250
Mehka vezava (brošura): ISBN: 978-961-246-136-2
Trda vezava: ISBN: 978-961-246-137-9
Format A5

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznaki: ,

Dodatne informacije

V. Gruden-Avtogeni Trening

mehka vezava (broširana), trda vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.