23,0032,00

Branka Hubman

V ISKANJU RESNICE


Število strani: 174; Format A5
Trda vezava: ISBN 978-961-93242-3-3
Mehka vezava: ISBN 978-961-93242-4-0

Poštnino za Slovenijo plača pošiljatelj.
– Knjiga se tiska po naročilu in po prejetem plačilu, zato je lahko rok dostave do 14 delovnih dni.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaki: ,

Opis

V ISKANJU RESNICE

Mary Beth je priletna starka, ki se ji po odhodu zadnjega družinskega člana, življenje za nekaj časa ustavi na mrtvi točki. Naveličana vsakodnevne rutine, prekomernega obujanja spominov, ki so ujeti v preteklost, išče uteho v cvetočih omamno dišečih čajevkah. Ponovno “oživi”, ko se v njenem življenju nepričakovano, pojavi vnuk, nedolgo nazaj preminule prijateljice iz otroštva, Fione. So njegovi pomisleki o Fionini skrivnostni smrti upravičeni ali zgolj le plod prebujene domišljije? Fionin vnuk v Mary Beth zlahka najde osebo vredno zaupanja. Toda ali mu bo v njej uspelo prepoznati “detektivsko žilico”, ki se vrsto let skriva globoko v njej, in ki zdaj samo še čaka na pravo priložnost, da se razplamti?

Branka Hubman (rojena 10. 3. 1965 v Celju, po poklicu poslovni sekretar, po srcu pa prava umetnica) živi in ustvarja v Litiji. Je ponosna mama dveh hčera in če bi jo kdorkoli vprašal kaj njej predstavlja najdragocenejšo naložbo za življenje bi brez dlake na jeziku rekla, da sta to Manja in Eva. Kot mnogo odgovornih in predanih staršev, se tudi ona zaveda, da so tako čas, kot tudi razmere v današnjem hitrem potrošniškem svetu, vse prej, kot raj za otroke. Vrednote, ki so nekdaj predstavljale temeljni

kamen družbe, počasi tonejo v pozabo, zato si prizadeva, da s svojimi sodobnimi poučnimi zgodbami, doprinese vsaj majhen delček k mozaiku bolj prijaznega sveta. Ne ustvarja pa zgolj le za otroke, piše tudi romane za odrasle. Rada ima tudi prozo, spisanih ima mnogo pesmi, katere namerava nekoč izdati. Pri srcu pa ji je tudi igralstvo, v slednjem se je pred lefi že preizkusila in pravi, da bi še z veseljem kdaj ponovila.


 

Nekaj strani za pokušino:

Dodatne informacije

B.Hubman, V ISKANJU RESNICE

mehka vezava, trda vezava