0,00

Foundation for Inner Peace

TEČAJ ČUDEŽEV – prenovljena in dopolnjena izdaja


Predvideno število strani: 1200; Format B5 (250 x 175 cm)
Trda vezava, šivano.  

Predvidena maloprodajna cena (MPC): 99,90 €.
Predviden rok i
zdaje: avgust’2023.


25 % POPUST ZA NAROČILA V PREDPRODAJI!

Zagotovite si svoj izvod druge, posodobljene in razširjene izdaje TEČAJA ČUDEŽEV po znižani, prednaročniški ceni z najmanj 25% popusta na redno maloprodajno ceno! Poštnino plača založba.

Oddajte povpraševanje po korakih:
1. korak:
Izpolnite košarico! Izpolnitev košarice vas ne zavezuje h kasnejšem nakupu.
2. korak:
Predvidoma maja ali junija 2023, ko bo znana končna maloprodajna cena knjige, vam bomo poslali ponudbo-predračun z najmanj 25% popustom.  S plačilom pa boste dokončno potrdili svoje naročilo.

 

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , , Oznaka:

Opis

TEČAJ ČUDEŽEV
prenovljena in dopolnjena izdaja

Druga, izpopolnjena in dopolnjena izdaja slovenskega prevoda Tečaja čudežev prihaja med slovenske bralce natanko po dvajsetih letih od prve izdaje, ki je povsem pošla že pred leti.

Druga izdaja poleg Učbenika (prej Teksta), Delovnega zvezka in Priročnika za učitelje vsebuje še Dodatek k Tečaju čudežev, ki ga sestavljata Psihoterapija in Pesem molitve.

Prevod je po dvajsetih letih jezikovno posodobljen in slogovno osvežen, tako da bosta študij in razumevanje tega celovitega duhovnega vodnika s pomočjo druge izdaje vsekakor lažja.

 

TEČAJ ČUDEŽEV – kaj je?

Najcelovitejši duhovni vodnik v svetovnem merilu doslej nas v letu dni trajajočem popotovanju po Učbeniku in Delovnem zvezku temeljito usposobi za povsem drugačno percepcijo sveta, drugih in sebe. Ta prvinska percepcija omogoča prebuditev tistih spečih potencialov v nas, ki jih po diktatu našega ega vztrajno in dosledno zanemarjamo.

Prav ti prebujeni potenciali nam omogočajo živeti polno, ustvarjalno in radostno. Za to je treba storiti zelo malo v primerjavi s tem, kar s preprosto vadbo dobimo. Delovni zvezek tako vsebuje 365 lekcij za vsak dan vadbe, Učbenik pa poglablja našo motivacijo za vadbo in naše razumevanje sveta in sebe. Sledi tretji del Tečaja čudežev, Priročnik za učitelje, ki je namenjen tistim, ki želijo pridobljeno znanje in spoznanja deliti z drugimi. Dopolnjena druga izdaja Tečaja čudežev vsebuje še Psihoterapijo, namenjeno terapevtom, ki želijo pomagati sebi in soljudem po načelih Tečaja čudežev, pa tudi Pesem molitve, ki razjasni neločljivo vzročno povezavo med odpuščanjem in ozdravljenjem.  

Vadba in študij Tečaja čudežev nam v letu dni odkrijeta čudovito povezanost in varnost vseh resničnih vrednosti našega tukajšnjega obstoja.

 

Mnenja o TEČAJU ČUDEŽEV:
Povezave do različnih spletnih predstavitev:

1.)
https://www.pavza.com/tecaj-cudezev-d134820
2.)
https://www.svetloba.si/inspiracije/bWlzZWwtaXotdGVjYWphLWN1ZGV6ZXYtb2Rsb2NpdGV2

Dodatne informacije

Tečaj čudežev

trda vezava, šivano