27,0036,00

Jonathan Roof

POTI K BOGU

Št. strani: 238; Format A5
Trda vezava: ISBN 978-961-246-213-0
Mehka vezava: ISBN 978-961-246-182-9

Poštnino za Slovenijo plača pošiljatelj.
– Knjiga se tiska po naročilu in po prejetem plačilu, zato je lahko rok dostave do 14 delovnih dni.

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

POTI K BOGU

Končno smo dobili pregleden in natančen učbenik nauka Šri Satje Sai Babe, ki posamezne teme, kot so meditacija, nesebično služenje, mir, ljubezen, itd. obravnava v samostojnih poglavjih. Vsaka tema je podprta s številnimi citati iz del Satje Sai Babe.
Zaradi svojih čudežev, ljubezni in služenja, spoštovan po vsem svetu je postal Satja Sai Baba legenda današnjega časa. Nikoli v moderni zgodovini ni noben sveti človek tako globoko vstopil v življenje ljudi, ki v vseh krajih sveta iščejo Boga. Njegovo ime in sporočilo pomenita resnično obljubo nove dobe, ki se bo ustvarila v človekovem duhovnem zavedanju.
Knjiga Poti k Bogu vsebuje navdihujoče gradivo za študijske skupine. Zanimiva vprašanja in obsežno dodatno gradivo, navedeno ob koncu vsakega poglavja, pomagajo bralcu poglobljeno razumeti vsebino in so neprecenljive vrednosti tako za začetnike kot za poznavalce Babovega nauka.

 

Jonathan Roof je bil rojen leta 1953 v Concordu v državi Massachusetts. Kot otrok je nekaj let živel v Indiji, kjer so njegovi starši proučevali vzhodno filozofijo in pisali knjige o vzhodnih religijah in hatha yogi. Končal je študij teologije. Usmeril se je na področje hinduizma in budizma ter proučeval glavna svetovna verstva.
Roof je postal Sai Babin slednik 1979. leta, ko je prvič, od skupno štirih obiskov, obiskal Sai Babin ašram v Indiji. Objavil je številne članke v časopisu Sanatana Sarati. Danes je podpredsednik jugozahodnega področja Satja Sai organizacije in predsednik Satja Sai centra v Tusconu, kjer živi z ženo in hčerko. Sicer se ukvarja z bančništvom.

Nekaj strani za pokušino:

Dodatne informacije

J.Roof - Poti k bogu

mehka vezava, trda vezava