26,0039,90

Myrtle Reed

NASVETI ZA SAMSKE

Število strani: 226
Format: B5
Trda vezava: ISBN 978-961-246-568-1
Mehka vezava:

Poštnino za Slovenijo plača pošiljatelj.
– Knjiga se tiska po naročilu in po prejetem plačilu, zato je lahko rok dostave do 14 delovnih dni.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , ,

Opis

NASVETI ZA SAMSKE

Mvrtle Reed (1874-1911) je bila ameriška pisateljica, pesnica, novinarka in človekoljubka. Napisala je vrsto knjižnic uspešnic, pod psevdonimom pa je izdala tudi nekaj kuharskih knjig. V zadnjem obdobju svojega življenja je trpela za nespečnostjo, ki jo je duševno tako potrla, da si je na koncu sama vzela življenje.
Mož jo je snubil dolgih petnajst let, preden je končno popustila in se omožila. Ogromno je razmišljala o odnosih med moškim in žensko ter svoja dognanja na iskriv in humoren način popisala v zelo priljubljeni knjigi Nasveti za samske.
Pričujoče delo je namenjeno vsem – neporočenim, poročenim, mladim in starim. Vsebuje iskrive resnice in zabavna opažanja, ki se dotikajo vseh vidikov najmočnejšega čustva, kar ga ljudje premoremo -ljubezni. O moških, ženskah, vdovah, taščah, varanju, nezaupanju, spremembah, ki nastopijo po poroki, ljubezenskih izpovedih in še stoterih drugih temah si preberite v tej knjigi, ki ni niti približno namenjena samo samskim, temveč vsem, ki se sprašujejo: »Kaj za vraga se dogaja v najinem odnosu?«

 

Nekaj strani za pokušino:

 

Dodatne informacije

M. Reed, Nasveti za samske SLV

Mehka vezava, Trda vezava