35,0044,00

Miriam Kasin Hospodar


NEBEŠKA POJEDINA

Zdrava, ajurvedska kuhinja


Število strani: 546; Format A4
Mehka vezava (brošura): ISBN: 978-961-246-398-4
Trda vezava: ISBN: 978-961-246-399-1

Poštnino za Slovenijo plača pošiljatelj.
– Knjiga se tiska po naročilu in po prejetem plačilu, zato je lahko rok dostave do 14 delovnih dni.

Opis

NEBEŠKA POJEDINA

MIRIAM KASIN HOSPODAR je v dvajseiht letih potovanja po treh celinah zbirala recepte, ki jih je dopoplnila s starodavno modrostjo ajurvede. Nebeška pojedina je edinstveni rezultat njenega kulinaričnega popotovanja in nedvomno vir zdrave in slastne vegetarijanske kuhinje.

Iz bogate zakladnice mednarodne kuhinje nam avtorica predstavli več kot 700 receptov in njihovih inačic, ki nas naučijo, kako prehrano uskladiti s posameznimi tipi duha in telesa ter s tem doseči kar najboljše zdravje in dobro počutje. Podroben vprašalnik pa vam bo pomagal odkriti katere prehranske sestavine so za vas najprimernejše, da bodo vaš um, duh in telo v ravnovesju.

Zbrani recepti so bili preizkušeni tako v hotelu s petimi zvezdicami kot tudi v „filipinski luknji, napolnjeni z ogljem“. Spoznajte eksotične jedi kot so tajski koruzni ocvrtki, azijsko kajunski gumbo z jajčevci, proso s sušenimi češnjami po perzijsko, musako, škotski kolač, zahodnoafriško avokadino zmrzlino, in kavno torto z glazuro iz kavne smetane.

To je kuharica, ki bo navdušila tako začetnike kot izkušene kuharje.

Nebeško pojedino sem prvič dobil v roke pred mnogimi leti. Ko je v družini poseben dan, navadnomed vikendom, si vzamem čas in izbrskam posebne jedi za praznično pojedino. Sčasoma sem se izuril, da lahko hitro, brez dolgih priprav, ustvarim pravo mavrico različnih okusov. Ta knjiga nudi izredno priložnost, da ob prijetnih občutkih ob uživanju hrane spoznamo Mahariši ajurvdo.

ANDREJ MAJES
www.mharišiajurveda.si

Nebeška pojedina ponuja kuharsko modrost in navdihnjene recepte, ki jih celo jaz, ki se mi kuhanje upira tudi ko sem najboljše volje, znova in znova uporabljam.

JENNIFER HAWTHORE, soavtorica knjige Kurja juhica za žensko dušo.

 

Nekaj strani za pokušino:

Dodatne informacije

M. K. Hospodar-Neb. pojedina

mehka vezava (broširana), trda vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.