22,0028,00

Marija Florence Bratuž


Motivacijski priročnik

ODZOVI SE NA KLIC, ZAŽIVI SVOJ POKLIC


ČAS JE ZA PREBUJENO MISELNOST… BODI ZRAVEN!

Namen knjige je, da z novo miselnostjo zaposlenim vzbudi pripravljenost na sodelovanje in osredotočenost na skupni cilj. Ljudje ob spoznavanju sebe in svojih potencialov prevzemajo odgovornost za svojo osebno rast, družba pa ob tem napreduje v naravnem sozvočju, povezanosti, harmoniji in integriteti.

Knjiga s tem postavlja TEMELJE USPEŠNEGA RAZVOJA PRIHODNJEGA OBDOBJA!

Kaj pravijo o knjigi?

Pred nami je v vrsti mnogih še ena knjiga za osebnostno rast, a gre tokrat za drugačno delo.

Uspeh in uspešnost je relativen pojem in še zdaleč ni vezan le na materialne in stvarne dokaze učinkovitosti dela; uspeh se meri v občutku zadovoljstva, ki smo ga zmožni čutiti v danem trenutku. Vse ostalo je potem le še logična posledica tega doživljanja. In avtorica sledi tej paradigmi, vodi bralca skozi strukturo njegove osebnosti in jo gradi korak za korakom, pojasnjuje s praktičnimi primeri ter osebno izkušnjo. Njena osebna izkušnja je tista, ki jo je pregnetla, se vam daje kot suho zlato, da vas dviga, vodi in opolnomoči na poteh življenja ter podaja konkretne rešitve in napotke.

Že dolgo vemo, da sta delo, ki ga opravljamo in poslanstvo v vzročno-posledični povezavi, na dolgi rok ključna za zdrav razvoj osebnosti, uspešno in učinkovito delo.

»Spoznati sebe in svoje potenciale, biti koristen drugim ljudem, zavedati se svoje ustvarjalne moči, kreirati stvari v skupno dobro«, tako avtorica skozi delo razkriva sebe in se srečuje s seboj ter hkrati v proces vabi tudi bralca, da spozna sebe in svoje neodkrite potenciale.

Dovolim si trditi; da kdor čita to knjigo in jo čita res poglobljeno, ne na en mah, prav gotovo po branju ne bo več isti človek, z avtorico se bo povezal na nekem drugem, pristnem in globljem nivoju, postal bo solastnik njenih znanj in izkušenj. In to je tista njena posebnost ter dodana vrednost, ki jo ločuje od ostalih del.

Branka Urbanija

***

Avtorica nas s svojim globokim čutom za človeka, z novimi pristopi in svežimi strategijami, vabi k osebnostni in poslovni rasti. Skozi knjigo nas vodi do znanja, s katerim bomo znali z odprtimi jadri zajeti vso moč vetra in tako z lahkoto ter po najkrajši poti dosegati svoje cilje.

Marija Orel


Podrobnosti o izdelku:

Predvideno število strani: 180
Format B5j

SLIKA OVITKA JE SIMBOLNA!


NAROČILA KNJIGE V PREDRPODAJI

Redna cena za trdo vezano različico: 36 €.
Cena v predprodaji: 28 €
Redna cena za mehko vezano različico: 28€.
Cena v predprodaji: 22 €

Predprodajne cene veljajo za vsa naročila, ki bodo plačana do 14.7.2020. Rok dobave bo v drugi polovici julija.

Dodatne informacije

M.F. Bratuž - Odzovi se

Mehka vezava, Trda vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.