23,0028,90

Tomaž Iskra


EJ LUKA PEJT DAM

ROMAN

Pesnika, pisatelja, publicista Tomaža Iskro zelo dobro poznajo ne le v domačem okolju, tudi po Sloveniji, saj je vrsto let objavljal potopise, članke, prozna dela in pesmi v jeseniškem tedniku Železar, Mladina, DELO, DE. Objavljal pa je tudi v literarni prilogi Gorenjskega glasa in v literarni reviji Dialogi.
Nekajkrat je bil gost v literarnem nokturnu RTV Slovenija, zadnja leta pa so na Radiu Triglav prebirali njegove Pravljice in Morske zgodbe, ki so končno izšle tudi v papirnati obliki.

V romanu Ej, Luka pejt dam v slogu, ki spominja na znanega mojstra pisanja Franca Kafka, opisuje življenjsko zgodbo o preživetju na robu življenja in smrti. In zgodbe zajemajo tudi otroštvo, hude, šokantne situacije, ko glavni junak že v ranem otroštvu doživi stres, neprijetnost, še več, grozo bivanja. Obsmrtna doživetja pa dandanes ob tem silovitem tempu življenja prizadenejo kar tretjino prebivalstva in so že predmet mnogih medicinskih, psiholoških, parapsiholoških in njim podobnih znanstvenih raziskovanj.


Podrobnosti o izdelku:

Število strani: 158
Format: A5
Mehka vezava: ISBN 978-961-246-456-1
Trda vezava: ISBN 978-961-246-455-4

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , , ,

Dodatne informacije

T. Iskra, Ej Luka Pejt Dam

mehka vezava (broširana), trda vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.