31,0032,90

Dani Markova

Z NASPROTNEGA REČNEGA BREGA


Mehka vezava in e-knjiga: Število strani: 570
Format: A5
Trda vezava: ISBN: 978-961-246-801-9;
1. zvezek:   Št. strani: 210
2. zvezek:  Št. strani: 162
3. zvezek:  Št. strani: 214

AKCIJA velja za 3 trdo vezane različice in traja od 5.11.2022 do 31.12.2023, oz. do prodaje 3 trdo vezane različice. Akcijski popust je 80%, cena s popustom je 6,58 €.

– Poštnino plača dobavitelj!
– Knjiga se tiska po naročilu
in plačilu, zato je lahko rok dostave do 14 delovnih dni.

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Z NASPROTNEGA REČNEGA BREGA

To je resnična zgodba o resničnih dogodkih z nasprotnega rečnega brega, kot jo je doživela Eliza Poropat, arhitektka, rojena Ljubljančanka, ki se je med študijem zaljubila v kolega Petra Nikolića, ki je prišel iz Srbije študirat v Ljubljano. Eliza se je že od rane mladosti razvijala v sanjavo in romantično dekle, zaradi česar je večino časa preživljala pri teti na njeni kmetiji, daleč od mestnega vrveža, kjer se je ob bregovih Ljubljanice lahko prepuščala sanjam v družbi skrivnostne lune in razposajenih zvezd. Njena nežna narava je v Petru prepoznala sorodno dušo. Po končanem študiju sta se poročila in odšla živet v Srbijo. Novi ljudje, novo okolje, nove navade, novi običaji, a se je na vse hitro navadila, saj je tu bil njen ljubi Peter in tu so bili njen tast, tašča in svak. Obkrožena z brezpogojno ljubeznijo in dobrimi ljudmi se je hitro vživela in zaživela idilično življenje, oplemeniteno še z dvema sinovoma, dokler niso nastopili tisti uničujoči tektonski premiki …
Zgodba je v celoti zapisana po Elizinem pripovedovanju in pripovedovanju drugih akterjev zgodbe, le njeno ime je izposojeno, kot tudi vsa imena članov njene primarne družine, sorodnikov in nove družine. Tudi mestni četrti v Ljubljani sta nekoliko spremenjeni in prilagojeni zgodbi.

 

Nekaj strani za poskušino:

Dodatne informacije

D. Markova, Z nasprotnega rečnega brega SLV

E-knjiga (epub), mehka vezava, trda vezava, 1. zvezek, trda vezava, 2. zvezek, trda vezava, 3. zvezek

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.