OGLASNA DESKA

Tukaj je prostor za objavo vaše ponudbe ali povpraševanja po knjigah, založniških storitvah, po izvajalcih, …, . Zaprosite Lahko za donacije, jo tudi ponudite ali pa morda iščete prevajalko ali  ilustratorja, ipd.

Izpolnite priložen obrazec pod oglasi in naročite objavo tudi vašega.


SLOVENCI V ANGLIJI

PROŠNJA ZA DONATORSKO POMOČ – SLOVENSKA KNJIŽNA POLICA

Spoštovani,
zavedamo se, da je v današnjih časih težko dobiti kakršnokoli pomoč, a ker verjamemo v solidarnost in sodelovanje, smo se kljub temu odločili, da vas prosimo za donatorska sredstva. Ta so lahko finančne donacije ali donacije knjig, ki bi bile namenjene za branje v sklopu knjižnega izziva, ki ga organiziramo v uredništvu ali na voljo za branje Slovencem v Londonu, v sklopu
Slovenske knjižne police. S finančnimi donacijami v obliki prostovoljnega prispevka v uredništvu pokrivamo tekoče projekte uredništva, nakupe knjig za Slovensko knjižno polico, stroške poštnine nagradnih iger, tiskanja ter vzdrževanja spletne strani. Zagotavljamo vam, da bodo vaša donatorska sredstva porabljena izključno v ta namen.

Naj se vam na kratko predstavimo
Smo spletni časopis Slovenci v Angliji, ki je namenjen informiranju Slovencev v Angliji in ohranjanju stika z matično domovino. Za Slovence na Otoku smo pripravili Bralni izziv 2020, kipoteka do 1. 10. 2020. Vse knjige s seznama bralnega izziva so na voljo na Slovenski knjižni polici v Londonu, kjer si Slovenci lahko brezplačno izposodijo knjige v maternem jeziku. Knjige na željo bralcev pošljemo tudi na dom. V sodelovanju s Knjižnico Koper omogočamo brezplačno uporabo in branje vseh njihovih elektronskih virov. Z donacijami in znižano ceno nakupa knjig so nam na pomoč že priskočili domači avtorji knjig, Narodna in univerzitetna knjižnica Ljubljana, Javna agencija za knjigo, založba Mladinska knjiga, založba Egmont, in Založba Roman.
Za vašo pomoč se že vnaprej zahvaljujejo.

Avtor prispevka:
    Uredništvo Slovenci v Angliji
Šifra oglasa:0001
Datum: 01.07.2020
poteče: 01.4.2021
Podatki o avtorju
Marjan Krnjić, Uredništvo Slovenci v Angliji, 113 Wellington Rd, E7 9BT London, UK, [email protected]

NAROČILO BREZPLAČNE OBJAVE PODATKOV

SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA PRI BREZPLAČNI OBJAVI PODATKOV

1. Naročnik naroča brezplačno javno objavo podatkov, fotografije in/ali logotipa na OGLASNI DESKI spletnega združenja PUBLISH-IN.EU.

2. Objava vsebinsko enakih podatkov v enem jeziku, za obdobje najmanj 14 dni, je brezplačna. Ob posebni odobritvi skrbnika je možna brezplačna objava tudi za daljše obdobje.

3. Skrbnik spletne strani PUBLISH-IN.EU si pridržuje pravico ne objave ali le delne objave podatkov iz tega naročila in pravico odstranitve že objavljenih podatkov, kadarkoli, brez obrazložitve.

Če si želite objavo tudi fotografije ali logotipa, le te pošljite na e-poštni naslov: [email protected].
OPOMBA: Za uspešno oddajo obrazca morajo biti izpoljnjena vsa polja označena z zvezdico.