22,9032,90

Dani Markova

ČRNA VRTNICA


Število strani: 184; Format A5
Vezava: broširana ISBN: 978-961-246-520-9
Vezava: trda          ISBN: 978-961-246-521-6

AKCIJA velja za 3 trdo vezana izvoda in traja od 5.11.2022 do 31.12.2023, oz. do prodaje 3 trdo vezana izvoda. Akcijski popust je 80%, cena s popustom je 6,58 €.

– Poštnino plača dobavitelj!
– Knjiga se tiska po naročilu
in plačilu, zato je lahko rok dostave do 14 delovnih dni.

 

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznake: , , , ,

Opis

ČRNA VRTNICA

Poleg alkohola, drog, pedofilije, trgovanja z belim blagom in človeškimi organi, so tudi razne sekte te, ki lahko uničijo življenja naivnih, neizkušenih in preveč zaupljivih mladostnikov. Zlasti satanistične in med temi je za mlade najbolj pogubna prav satanistična sekta Črna vrtnica. Prepričani smo, da je med nami ni. Morda je res ni. So pa zgovorni resnični primeri iz drugih republik nekoč nam skupne države.
Zgodba se dogaja v družini intelektualcev – dveh zdravnikov. Ločitev staršev doživljajo vsi trije otroci čustveno. Ne morejo se sprijazniti s tem in za to krivijo mater. Vsi trije se oddaljujejo od svojih sošolcev, prijateljev in dobrih znancev in začno iskati prijatelje na socialnih omrežjih. To izrablja satanistična sekta Črna vrtnica in v svoje kremplje prime najprej najstarejšega Ivana. S subtilnimi manipulacijami in zlasti s tem, da mu v pijačo dajo razne vrste drog, ga najprej zapelje, da postane član sekte, potem pa mu naprti še udeležbo pri inkriminiranem dejanju, zaradi česar ne more poiskati pomoči, ko začne sekta pritiskati nanj, da naj pripelje še svoji dve mlajši sestri.

Nekaj strani za poskušino:

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dani Markova, ČRNA VRTNICA

mehka vezava (broširana), trda vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.