22,0031,00

RAVENHART


Fantazijski roman

ZORA IN MRAK

Zgodba se prične na velikem dvorcu Ravenheart, kjer skupaj s svojo družino biva sedemnajstletno rdečelaso dekle po imenu Eleni Ravenheart. A Eleni ni popolnoma običajno dekle. Ona pravzaprav še zdaleč ni navaden človek. Veliko družino Ravenheart namreč sestavljajo črnokrili mešanci med angeli in demoni, kateri, poleg ostalih štirih velikih družin angelov in demonov, pomagajo ljudem vzdrževati mir na njihovem planetu.
Vendar pa kljub temu, da je Eleni iz bogate aristokratske družine in obenem tudi bodoča voditeljica velike družine Ravenheart, njeno življenje ni ravno postlano z rožicami. Sama namreč še vedno ne zna uporabljati svojih moči in tudi kril ji še nikoli ni uspelo priklicati. Da pa bi bilo vse še slabše, se ji po vpisu na prestižno Kraljevsko akademijo začnejo dogajati prav čudne stvari, mnoge izmed katerih so povezane z njeno zdaj že davno pozabljeno preteklostjo – le-te pa si Eleni niti v sanjah ne bi mogla pradstavljati.
Za piko na i pa se na akademiji sooči še s članom velike družine belokrilih angelov, imenovane Skysong, katera je že kar lep čas zaprisežena sovražnica velike družine Ravenheart, kar dokazuje tudi nedavna vojna, ki je pred leti izbruhnila med njima. Trajala je dobrih sedem let in skorajda izbrisala družino Ravenheart z obličja tega sveta.
Vendar pa tisti nadležni Skysong še zdaleč ne bo njena edina skrb. Spori med Ravenhearti in Skysongi se namreč znova stopnjujejo. Bo lahko Eleni še pravi čas pomirila napetosti med njimi, ali je ponovna vojna neizbežna?


Podrobnosti o izdelku:

Število strani: 168
Mehka vezava: ISBN
Trda vezava: ISBN 978-961-246-758-6
Format: A5

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , , ,

Dodatne informacije

Ravenheart, ZORA IN MRAK

Mehka vezava (brošura, trda vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.