21,9027,90

Dani Markova


roman, leposlovje za odrasle

OBJEMI ME MAMA

Mnogi se sprašujejo kako to, da otroci zelo uspešnih in spoštovanih staršev zatavajo – ‘zabluzijo’ in si uničijo življenje. Že v zgodnjih najstniških letih začnejo kaditi, se opijati in posegati po drogah. Opustijo šolanje in kakor Lemurji tavajo po temačni deželi Lemuriji. Po drugi strani pa otroci, katerih starši ali skrbniki komaj uspejo sestaviti začetek meseca s koncem uspešno končujejo šolanje. Najdemo jih tudi na univerzah in nekateri pridejo tudi do doktorata. Kasneje uspešno nadaljujejo lastno karierno pot in dosežejo tudi izjemne rezultate v svojem poklicu.
Z odgovori na takšna vprašanja se ukvarja avtorica te knjige, skozi pismo, ki ga je svoji materi napisalo dekle – hči dobro stoječih, poklicno zelo uspešnih staršev. Njuna glavna skrb je pridobivanje materialnega bogastva. Nimata niti toliko časa, da bi se vsaj občasno udeležila roditeljskega sestanka, jo kdaj objela ali poljubila na čelo za lahko noč. Ona pa hrepeni prav po tem. Zlasti po maminem objemu.


Podrobnosti o izdelku:

Število strani: 149
Vezava: broširana     ISBN: 978-961-246-635-0
Vezava: trda              ISBN: 978-961-246-634-3

Knjiga je po dogovoru z založniškim podjetjem STELLA dosegljiva tudi v broširani varianti. Za vse pogoje in ceno povprašajte preko elektronskega naslova [email protected]

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dani Markova, OBJEMI ME

mehka vezava (broširana), trda vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.