12,9032,90

Gale Jack, Wendy Esko

ŽENSKI ZDRAVSTVENI VODNIK


Število strani: 140; Format: A5
Trda vezava: ISBN 978-961-246-355-7
Mehka vezava: ISBN 978-961-246-360-1

  • – Poštnino plača dobavitelj!
  • – Knjiga se tiska po naročilu in plačilu zato je rok dostave do 14 delovnih dni.
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

ŽENSKI ZDRAVSTVENI VODNIK

‘To lahko spremenite; to lahko preokrenete’, so besede, ki jih ne bom nikoli pozabila. – Virginia Harper
Ženski zdravstveni vodnik pojasnjuje, kako se vsestransko skrbi za zdravje in dobro počutje s pomočjo uravnotežene makrobiotične prehrane in v sožitju z naravo. Knjiga obravnava prenekatero pogosto obolenje, med drugim tudi zaprtje, glavobol, kožne težave, težave z zobmi, nihanje razpoloženja in hrepenenje po določeni vrsti hrane, ter navaja živila, ki vsebujejo naravni estrogen.

Knjiga s svojo vsebino orje ledino. Opisuje deset primerov ozdravitve, med njimi zgodbo medicinske sestre, ki si je pozdravila neozdravljivi limfom; zgodbo jedrske fizičarke, ki si je pozdravila vnetni rak na dojki; zgodbo Ganke, ki si je zaustavila širjenje raka na maternici in ga sama ozdravila, ker ga ni bilo možno operirati; ter zgodbo učiteljice, ki si je pozdravila endometriozo. Opisan je tudi primer ozdravitve bulimije, sindroma kronične utrujenosti, Crohnove bolezni in idiopatske trombocitopenične purpure, ki jih sodobna medicina šteje za neozdravljive.

Poglobljeni prispevki o rojevanju otrok, menstruacijskem ciklusu, meni, osteoporozi in staranju razkrivajo številne uporabne nasvete in napotke, kako naj si ženska pomaga, da brez zapletov prebrodi zahtevna obdobja v svojem življenju.
Ženski zdravstveni vodnik je nepogrešljiv vir podatkov in pojasnil, ki je namenjen ženskam, moškim, ki jih imajo radi, ter zdravnikom in vsem, ki se poklicno posvečajo zdravju žensk.


Nekaj strani za poskušino:

Dodatne informacije

G.J.,W.E.,Ženski zdrav.vodnik

E-knjiga (epub), mehka vezava, trda vezava