26,0035,00

dr. Anthony J. Sattilaro

DANO MI JE ŠE ENO ŽIVLJENJE


Število strani: 200; Format A5
Trda vezava: ISBN 961-6342-79-7
Mehka vezava: ISBN 961-6342-90-8

Poštnino za Slovenijo plača pošiljatelj.
– Knjiga se tiska po naročilu in po prejetem plačilu, zato je lahko rok dostave do 14 delovnih dni.

 

Opis

DANO MI JE ŠE ENO ŽIVLJENJE

 Junija 1978, tik pred svojim 47. rojstnim dnem, je Anthony J. Sattilaro izvedel, da je njegovo telo prepredeno z rakom in da ne bo dočakal svojega petdesetega rojstnega dne. Operacija in kemoterapija nista ustavili širjenja smrtonosne bolezni niti ublažili hudih bolečin, ki so ga stalno mučile. Po koreniti spremembi svojega življenjskega sloga in prehrambnih navad si je ozdravil raka. Svoja 50. leta je dočakal zdrav, kar ga je spodbudilo, da o tem napiše knjigo. Pogumni zdravnik razkriva svojo enkratno pot do ozdravitve, kako je odkril zdravilnost prehrane, sestavljene predvsem iz žita v zrnju in zelenjave, pa vse do nepozabnega  jutra, ko se je zbudil brez bolečin; pojasnjuje, zakaj nas ubija hrana, ki jo imamo najraje; in podrobno opisuje, kaj je počel, da je ozdravel.

Srečanje, ki je bilo za Anthonyja J. S. odločilno na poti k ozdravitvi .. Nazadnje je pogovor nanesel tudi name. Povedal sem mu, da sem zdravnik in da sem pravkar pokopal očeta, ki je podlegel raku. »Tudi jaz umiram za rakom,« sem rekel. Navedel sem nekaj podrobnosti o svoji bolezni in kakšno terapijo dobivam. Ko sem govoril, ni rekel niti besedice. Nato je, s pridihom uglajenosti, rekel: »Veš, doktor, ni ti treba umreti. Raka sploh ni tako težko ozdraviti.«

Pogledal sem ga, kot bi pogledal mulca. Kaj pa en petindvajsetletni kuhar ve o raku, sem pomislil. Nemudoma sem to, kar je rekel, odmislil kot mladostniško neumnost…  zaključek V začetku avgusta 1981 sem šel na ponovno slikanje kosti v Metodisti-čni bolnišnici, šesti preizkus v zadnjih treh letih. Izvidi tega zadnjega slikanja kosti so pokazali, dav mojem telesu ni več niti sledi raka. ..


 

Nekaj strani za pokušino:

(v pripravi)

Dodatne informacije

A.J.Sattilaro,Dano življenje

mehka vezava, trda vezava