24,90

Melisa Tutić

OSKARJEVE ZGODBE


Število strani: 50; Format B5
Vezava: trda ISBN: 978-961-246-765-4

Poštnino za Slovenijo plača pošiljatelj.
– Knjiga se tiska po naročilu in po prejetem plačilu, zato je lahko rok dostave do 14 delovnih dni.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:

Opis

OSKARJEVE ZGODBE

V majhni vasici, nekje na robu sveta je živel deček, ki mu je bilo ime Oskar. Oskar je imel prav poseben dar … Govoril je z živalmi in je popolnoma živel z naravo.
Njegova radovednost ga je popeljala v popolnoma drug svet, v katerem je srečeval razne ljudi in se znašel v zelo posebnih okoliščinah. Najbolj posebne je opisal svoji mami, ki je nestrpno pričakovala njegova pisma o njegovih prigodah. In tako je pred nami knjiga, v kateri Oskar skozi dogodke, ki jih doživlja, opisuje razne moralne vrednote in jih prenaša na bralca. Vsaka zgodba ima nauk. Zakaj?
Živimo v svetu, v katerem se vse okrog nas odvija zelo hitro. Naši otroci so obkroženi z vrsto raznih informacij, ki jih nekateri lažje, drugi težje razumejo. Na drugi strani so starši, ki otroku morda ne znajo ali ne morejo na pravi način pokazati tistega, kar bi mu radi povedali. Recimo, zakaj ni dobro zaupati neznancu, zakaj je krivica nezaželena, kako to, da prav nikoli nismo sami ipd. Vse to je Oskar doživljal na svoji poti in o tem pripoveduje skozi zgodbe. Tako otrok lažje razume in sprejme nekatere vrednote, ki so sicer dokaj zahtevne za otroke.

 

Nekaj strani za pokušino:

Dodatne informacije

Melisa Tutić, OSKAR

trda vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.