14,9031,00

Dušan Kolundžić


Priročnik za urjenje športnih golobov

SODOBNA REJA ŠPORTNIH GOLOBOV

Izmenjava informacij v športnem golobarstvu, že po svoji naravi mednarodnem športu, je danes vsekakor aktualen in živ proces, ki v državah Zahodne Evrope, kjer je golobarstvo razvito, brezhibno deluje že dlje časa, medtem ko je sodelovanje siromašnejših držav v tranziciji v tem procesu zelo majhno.

Kaj bi lahko rekli ob dejstvu, da ima združenje ljubiteljev avtohtonega goloba srbskega vIsokoletalca v ZR Jugoslaviji okoli 20.000 registriranih članov? Ali lahko izkušnje in opažanja teh rejcev razjasnijo nekatere dileme in pojasnijo teoretične postavke npr. rejcev pismonoš? Iz osebnih izkušenj vem, da lahko. Zato sem pri pisanju knjige sledil zedinjajočim dejavnikom, skupnim vsem športnim pticam, ki naj bi vzdržale velike telesne napore.

Največ postavk je prikazanih na primerih golobov pismonoš, zato sem prepričan, da bo knjiga, ki jo bralec drži v rokah, koristno in zanimivo branje za vse športne prijatelje v Sloveniji, ki dajejo prednost tej pasmi; predvsem zato, ker vem, da je ljubiteljev le-te v Sloveniji veliko.


Podrobnosti o izdelku:

Mehka vezava: ISBN 961-6342-28-2; Št. strani: 134
Format: A5

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Dodatne informacije

D. Kolundžić, ŠPORTNI GOLOBI

E-knjiga, Mehka vezava (brošura), trda vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.