Sandra Kocijančič

NAZAJ

pisateljica
[email protected]
kocijancic.sandra@gmail.com
www.facebook.com/wifizadusoinsrce
spletna stran: sandra.eu.com
Gsm: +386 (0)41 959 803
Članki o avtorju:
Revija Karma (maj/junij 2018)

WIFI ZA DUŠO IN 

Nisem prepotovala sveta.
Nisem zavestno iskala resnice.
Nisem bosa preplezala Himalaje.
Nisem bila klinično mrtva.
Nisem šla v Indijo in nisem mesece dolgo meditirala.
Pa se mi je razodelo.
Nisem slišala skrivnostnih glasov in videvala misterioznih podob.
Pa se me je dotaknilo.
Nisem se spraševala ali sem pripravljena in dovolj modra.
Pa sem se prepustila povezavi.
Vsi čudeži so v Vas,
Vse kar potrebujete je tu in
koda WI-FI ja je že vgrajena v vaše

Moj resnični jaz je Energija, ki se pretaka v meni. Del Vir-a, Božjega, Či, Dao, Vesolje, Jezus, Ljubezen , Stvarstvo ali kakorkoli poimenujete mogočno in dovršeno Silo, ki vsako jutro odpre naše oči. Ta Sila nima ustreznega izraza in takoj, ko jo želimo poimenovati, ji že pripišemo človeški pomen. Naša predstava Božjega je ustvarjena na podlagi naših zaznavnih čutov, pa je to res vse kar obstaja?
Iskala sem odgovore, povsod sem jih iskala. In sem jih našla v sebi, v svojem življenju. Niso prišli od tam zunaj, čeprav je v knjigah in ljudeh ogromno modrosti, vendar kaj je prav za vas same veste samo VI.
Bralcem želim povedati, da (pre)pustimo Življenju, da opravlja s svojimi zakoni, ki jih bomo spoznali skozi knjigo. Življenje bo postajalo lažje in naše delovanje mnogo manj zakrčeno. Moj namen je človeka dvigniti na višji nivo zavedanja o tem, kdo smo in kakšen je naš namen. Veliko je že povedanega o tem kaj je naše poslanstvo in kako se zakonitosti našega delovanja odražajo v materialnem in nematerialnem svetu, vprašanje pa je ali to zares razumemo in nenazadnje ali to zares živimo? Kako in kaj je prav, je v današnjem razmahu duhovnosti težko izbrati. Vendar so stvari zelo preproste. Iščite v sebi in ne zunaj sebe. Zaupajte intuiciji, ki vam prišepetava, kaj je za vas dobro in kaj je prav. Ravno zato je vgrajena v naše celice, v naš DNK.
Drage duše, ste eno z Energijo Stvarstva in ste popolnoma svobodni v tem, kakšnim mislim in želja dopuščate svojemu umu. Ste popolnoma svobodni v tem, kakšen pomen pripisujete stvarem. Vaša izbira je, kaj razmišljate. Lahko ste žrtev ali pa se zavedate svojega Vir-a, ki ne pozna omejitev o tem, kaj lahko postanete in dosežete z njeno pomočjo. Predajte se vanjo, povežite se z Božjim, zaupajte v to Energijo, ki je močnejša od vseh zemeljskih ali materialnih ovir. Tukaj in zdaj ste z namenom, meditirajte, poglobite se vase, dovolite si tišino. Namreč Bog je v vas samih, ni tam zunaj, tam zgoraj, tam daleč, morda menite, da vam je nedosegljiv, da si ga ne zaslužite, da niste dovolj dobri. Vse to so ‘zemeljske laži’, za katere smatramo, da so resnične. Vaša lastna izbira je ali jim bomo verjeli ali ne.
V knjigi lahko najdete odgovore. Bolj ko se boste prepustili in odprli, več boste v njej ‘slišali’. Kadarkoli boste želeli odgovor, ga boste tudi dobili.


Izdana dela:

Sandra Kocjančič
WiFi za dušo in srce