Marisa El Rosa

NAZAJ
Pisateljica
[email protected]
/
/
/
/
/

Tudi vi kdaj razmišljate o smislu (svojega) življenja?
Se sprašujete, od kod izvirata  zlo in trpljenje?
Veste, da se v vas skrivata (vaš) »odrešenik« in (vaš) »rabelj«?
Ali obstajajo naključje, usoda, reinkarnacija in svobodna volja?
Kaj je »izvirna napaka« in kaj »brezmadežnost«?
Kdo je Smrt in ali in kako jo je mogoče preseči?
Je večno življenje dejstvo ali iluzija?
So se prihodnji dogodki že zgodili in je pogled v (našo) prihodnost dejansko pogled v (našo) preteklost?

Marisa El Rosa že od rojstva dalje živi v Ljubljani in je po izobrazbi univ. dipl. sociologinja. Jasnovidne in druge nadčutne vpoglede doživlja, odkar pomni zase. Skozi dogodke v svojem življenju je z njihovo pomočjo postopoma prišla do osupljivih odgovorov na gornja in še mnoga druga vprašanja. Sprva o objavi svojih spoznanj ni razmišljala, predvsem zato, ker se je hotela izogniti (ob)sodbam drugače mislečih. Potem pa je globoko v sebi močno začutila, da so ta dognanja vseeno preveč pomembna, da bi jih zadržala samo zase ter da jih mora kljub morebitnim kritikam in nestrinjanju nekaterih ljudi obelodaniti in jih deliti tudi z drugimi. Tako je napisala dve knjigi.

V prvi z naslovom: ZAPISANO V DUŠI JE MOJI spoznamo njeno življenjsko zgodbo in pot, ki jo je preko težkih (pre)izkušenj vodila do velikega razodetja, do resnice o večnem življenju.
Odlomek iz prve knjige: » …Ne glede na to, da se je na koncu vse srečno končalo in uredilo, pa se po tistem nisem in nisem  mogla znebiti občutka, da oba omenjena dogodka nista naključna in da nekako napovedujeta  mojo prihodnost. Nisem se zmotila. Toda šele čez leta, ko se je moje življenje odvilo, kot se je, in je eno spoznanje vodilo k drugemu, ta pa so se nadgrajevala, sem doumela, kako natančna je bila ta prognoza. …«
V drugi knjigi z naslovom: RESNICA O VEČNEM ŽIVLJENJU, Izvir spregovori, pa nas avtorica s pomočjo svojih nadčutnih sposobnosti na svojstven način popelje skozi življenje Izvira in nas preko nepričakovanih in presenetljivih, na trenutke pa celo osupljivih ugotovitev in spoznanj ter preko nazornih prikazov povedanega pripelje do neverjetnega, a nespornega zaključka.
Odlomek iz druge knjige: »… PRIŠLO JE DO SVOJEVRSTNEGA FENOMENA, DA SE JE NEKAJ, KAR SE JE ZGODILO V TRENUTKU, TAKRAT ŠELE ZAČELO DOGAJATI. … IN (DANES) ŠE VEDNO POTEKA. …«
Druga knjiga (RESNICA O VEČNEM ŽIVLJENJU, Izvir spregovori) se sicer vsebinsko smiselno navezuje na prvo (ZAPISANO V DUŠI JE MOJI), vendar pa sta obe deli napisani tako, da sta tudi vsako zase samostojni zaključeni celoti, zato ju je je mogoče brati tudi ločeno vsako posebej. Vsekakor pa obe prinašata svež, svojevrsten in drugačen, v marsičem pa že kar edinstven pogled na svet, v katerem živimo, kakor tudi na vlogo in nalogo (poslanstvo) vsakogar izmed nas v njem.


Izdana dela:

Marisa El Rosa Resnica o večnem življenju
Marisa El Rosa Zapisano v duši je moji