OBRAZEC – OGLASNA DESKA (ne objavit!!!)

SLOVENCI V ANGLIJI

PROŠNJA ZA DONATORSKO POMOČ – SLOVENSKA KNJIŽNA POLICA

Spoštovani,
zavedamo se, da je v današnjih časih težko dobiti kakršnokoli pomoč, a ker verjamemo v solidarnost in sodelovanje, smo se kljub temu odločili, da vas prosimo za donatorska sredstva. Ta so lahko finančne donacije ali donacije knjig, ki bi bile namenjene za branje v sklopu knjižnega izziva, ki ga organiziramo v uredništvu ali na voljo za branje Slovencem v Londonu, v sklopu
Slovenske knjižne police. S finančnimi donacijami v obliki prostovoljnega prispevka v uredništvu pokrivamo tekoče projekte uredništva, nakupe knjig za Slovensko knjižno polico, stroške poštnine nagradnih iger, tiskanja ter vzdrževanja spletne strani. Zagotavljamo vam, da bodo vaša donatorska sredstva porabljena izključno v ta namen.

Naj se vam na kratko predstavimo
Smo spletni časopis Slovenci v Angliji, ki je namenjen informiranju Slovencev v Angliji in ohranjanju stika z matično domovino. Za Slovence na Otoku smo pripravili Bralni izziv 2020, kipoteka do 1. 10. 2020. Vse knjige s seznama bralnega izziva so na voljo na Slovenski knjižni polici v Londonu, kjer si Slovenci lahko brezplačno izposodijo knjige v maternem jeziku. Knjige na željo bralcev pošljemo tudi na dom. V sodelovanju s Knjižnico Koper omogočamo brezplačno uporabo in branje vseh njihovih elektronskih virov. Z donacijami in znižano ceno nakupa knjig so nam na pomoč že priskočili domači avtorji knjig, Narodna in univerzitetna knjižnica Ljubljana, Javna agencija za knjigo, založba Mladinska knjiga, založba Egmont, in Založba Roman.
Za vašo pomoč se že vnaprej zahvaljujejo.

Avtor prispevka:
    Slovenci v Angliji
Šifra oglasa:0001
Datum: 01.07.2020
poteče: 01.08.2020
Podatki o avtorju
113 Wellington Rd, E7 9BT London, UK, [email protected]