12,9032,90

dr. Vesna Novak


mladinski roman

zbirka BUMBARJI, Pasti divjine, 2. del

Knjiga je primerna za otroke in mladostnike, kot tudi za vse nadebudne starše, saj je knjiga sestavljena iz napete zgodbe najstnikov, zraven pa je še praktičen priročnik z nasveti za podvige v naravi.
O čem govori knjiga?

Druga knjiga zbirke Bumbarji se nadgrajuje po znanju, izkušnjah ter dogodivščinah.
Peterica nadobudnežev se bo tokrat soočala z izzivom preživetja v divjini. Bodo kos vsem pripetljajem na njihovi novi pustolovščini? Jim bo samo taborniško znanje zadoščalo, ali bodo za pomoč morali prositi še koga drugega? Na videz lahka naloga se bo sprevrgla v pravi boj za preživetje! Srečali in bojevali se bodo s prebivalci gozda, soočili se bodo tudi z zgodovino kraja, se srečali z mistiko … Kakšno resnico bodo izvedeli? Zgodba se zapleta in prepleta z njihovimi težavami in dogodivščinami na poti. Junaki bodo premagovali svoje strahove, šli preko sebe in ugotovili, da jim s skupnimi močmi lahko uspe. Ob koncu vsakega poglavja je tudi spoznanje oziroma drobtinica modrosti.
Kot pomoč in vodič po knjigi je v zadnjem delu priložen dodatek: »Mala šola taborništva«, ki je nadgradnja prve knjige zbirke Bumbarji: Dogodivščine na galebjem otoku, ter zajema izbrane vsebine, ki so omenjene v knjigi.


Podrobnosti o izdelku:

Število strani: 220
Vezava: broširana     ISBN: 978-961-246-259-8
Vezava: trda              ISBN: 978-961-246-249-9

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Vesna Novak, BUMBARJI - PASTI DIVJINE

mehka vezava (broširana), trda vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.